Inget sista april firande här inte

Gud va tråkigt att inte vara hemma på sista april, och här verkar det inte bli nåt firande inte.. Bittert! Näe hör sitter jag bara hemma och pluggar och ugglar, inget vidare inte nog skulle man ju velat vart en liten sväng i Sverige och Uppsala idag allt. Men här är jag, fast i Australien och Surfers Paradise, stackars mig! Jag har det ju rätt okej här ändå kan jag ju medge så borde då rakt inte klaga, för bättre liv får man ju leta efter. Men en liten champagne galopp hade ju inte suttit fel. Jag och Anna har ju iallafall ätit tacos idag och det är ju alltid gott. Fast helst skulle jag ju vilja ha falukorv och makaroner eller möjligtvis lite korvstroganoff. Bara så ni vet vad ni ska förbereda käre mor och far, det är ju trots allt bara typ 7 veckor kvar så lär nog börja skicka matsedlar snart.. Herregud 7 veckor, panik! Tiden går ju på tok för fort! Oj va osammanhängande allt råka bli, jag blir ju nästan lite förvirrad själv av det här, aja..

Jag kanske ska på David Guetta på söndag och det kan ju bli riktigt kul, är nån slags endags festival som heter Creamfields eller nåt, den är alldeles precis bredvid skolan. Det vore ju rätt dumt att missa. Fast jag har iofs bara hört dåliga saker om honom live så vi får se men jag brukar ju och andra sidan älska allt som är live. Det är tuffa beslut att fatta här nere.. Stressigt värre!

Och Lisa, det vart inga hopp förresten..

Jag slänger in en gammal och svettig men dock glad bild på mig och världens bästa roomie! Flottigare ansikten än dom där får man ju leta efter, men vi ser ju att ha kul iallafall..




Rugby

Ja så nu har jag precis haft min första muntliga redovisning. Nervöst och jobbigt men det gick rätt bra ändå om inte annat så är det hemskt skönt att ha det överstökat!

Idag är det äntligen sol igen, hur skönt är inte det?! Vi har haft helt sjukt dåligt väder, bara regn regn och rätt mkt mer regn! Kallt också, japp så då var det verkligen vinter.. Även fast det är sol idag så känner man verkligen jättestor skillnad på temperaturen, så mkt kallare i luften!

I helgen var vi i Brisbane. Det var ju dags att använda våra extremt snygga tshirtar och kepsar på rugby matchen som de hängivna Titans fans vi är. Riktigt kul var det, det var över 30 000 där och massa maskotar, cheerleaders, fyrverkerier och till och med en livs levande häst som galopperade runt med an flagga under matchen. Riktigt coolt var det! Efter vart det utgång för några av oss. För övrigt så var det en väldigt hetsig vecka med utgång tisdag, torsdag, fredag och lördag, fullt upp har jag haft.
Vi var ju inte dom piggaste själarna på väg hem från Brisbane på lördagen, men tapper som vi är körde vi på igen och drog ut.
Japp det var nog allt, over and out

Näe förresten, Lisa, jag lovade ju att sjunga kavajen för dig. Det gjorde jag när vi var ut på Fiddlers och det finns på film men däremot har jag inte filmen men den kommer;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_200539945.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_200539946.jpg" class="image">


Superb shopping

Japp idag har jag och Isabelle shoppat! Oj så bra det blev! Vi är så redo för rugby matchen på fredag! Vi är numer Gold Coast Titans superfans! Och folk tycker att vi inte är seriös med skolan, vi tar då verkligen det här på allvar!


Snabbrepris och massa bilder

Nu var det väldans länge sen jag skrev igen, den där bildbombningen hände ju uppenbarligen inte iallafall..
Men jag har haft så hemskt mkt att pyssla med så har inte riktigt hunnit skriva nåt. 
Först hade jag mkt i skolan och sen började roligheter och  Australian Zoo, i Brisbane, hemma en sväng så kom Tova och hälsade på och sen följde jag henne till Noosa och sen Brisbane igen.
När jag kom hade jag en del att stressa ihop till skolan också och sen har det ju vart nattvak med Brynäs, lite skola, grillningar och utgångar. Men ni får se lite bilder från allt istället, allt från dragqueen show till zoo..
Japp det var allt, tror jag. Sicken snabbrepris det vart, hemskt kul har det vart på alla ställen iallafall.
Jag och Anna S unnade oss en liten pluggning på Hard Rock Café också, den idén visade sig vara lite sådär, vart mer öl och prat än plugg, men lite här och där var vi faktiskt grym! Roligare än att sitta hemma och plugga lär jag då definitivt säga! Det var nog verkligen inte sista gången, se så fullt upp jag haft inte konstigt att jag inte hunnit plugga. Men nu ni, nu ska det bloggas i fortsättningen!
Ja det här inlägget sög ju, jag har ju inte berättat nåt typ men men jag kan ju inte alltid vara grym faktiskt, svårt att tro men så är det..


Larre, Isabelle och en extremt stor sköldpadda



Känguru mys


Vi med ett lite oklart djur, bara vi och småbarn som tyckte det var kul..

Koala klapp
Koala klapp

Två kängurusar?
Två kängurusar?

Vi hade två grymma och engagerade kartläsare, en här och en bakom kameran..
Vi hade två grymma och engagerade kartläsare, en här och en bakom kameran..

Dumbo och gänget
Dumbo och gänget

Och vidare till Brisbane
Vi hittade äntligen ett ställe i Brisbane trots Good Friday

Lite halvsliten men en liten stödvila och picknick är ju trots allt allt som behövs..
Vi hade ju iallafall hemakt kul dagen innan, men en stödvila och lite picknick är ju allt som behövs..

Dragqueen show, måste tilläggas att den svarthåriga i hörnet är Annas lärare..
Dragqueen Show! Måste påpeka att den svarthåriga är Annas lärare..

Tova hälsar på!
Tova på besök!

Grillmästare Anna D och Anna S
Grillmästarna Anna D och Anna S

Fint ska det va!
Fint ska det va!

Mot Noosa!
Mot Noosa!

Underbara Noosa
Underbara Noosa

Det gäller att ta vara pa solen!
Man måste ta vara på solen

Glass häng
Glassmys

Yo!
Yo!

Tova och jag!
Tova och jag

Prommis
Prommis i Noosa

Park häng, jag Tova och Roxanne
Parkhäng

Avslutnings crepes i Noosa, med Sofia och Roxanne
Avslutnings crepes, väldans mycket choklad, eller hur Roxanne?;)

Mot Brisbane!
Mot Brisbane! (igen)

Jag, Roxanne och Brisbane by night
Roxanne, jag och Brisbane by night

Alla tjejer innan utgång på Fridays
Alla tjejerna innan utgång på Fridays

Bakisbowling innan hemfärd
Bakisbowling innan hemfärd


Back in Surfers och plugg på Hard rock cafe med Anna S. Jobbiga vardag!

Oj ni vart verkligen bildbombade! Ska nog uppdatera oftare så det här slipper hända..

Ack så produktiv!

Jodu, så här produktiv har jag nog aldrig vart i mitt liv! det händer inte var dag iallafall.. Igår åkte jag till skolan och kom. Inte gem förrän typ halv åtta! Jag hann med en tenta och 1 1/2 arbete, grymt! Jag till och med träna när jag kom hem. Idag har jag ned vart i skolan, så nu har jag lämnat in både sport tasken och promotion plan! Underbart! Bara imorgon sen är det springbreak!:D
Vänta ni bara, imorgon ska ni bildbombas!


Vett och etikett

Jodu det är väldigt noga här med vett och etikett.
Här får man varken kissa på golvet eller tvätta huvudet i toaletten.. Hårda regler!


RSS 2.0