Scandinavian, gayklubb och lite plugg

Japp igår var det äntligen dags för scandinavian party på Melbas. Oj så kul det var! Jag fick ju höra Loreen två gånger så min lycka var ju definitivt gjord redan där liksom! Men vi missade köttbullar och godis och allt vad det var men men sånt är livet, vi hade så kul på förfesten så då kan det gå så där.. Efter Melbas drog Anna hem men jag, Isabelle, Tim och en norrman som jag inte riktigt kommer ihåg vad han heter, Mike tror jag men det låter ju inte så värst norskt så har nog hittat på det där, vi drog iallafall på gayklubb, hemskt kul var det! Men vi kom inte hem förrän nån gång efter fem och oj så det känns idag!

Det är så trökigt nu för Isabelle drog till Sydney idag och Anna S och David till Byron, saknar dom en väldans massa redan! Tur att dom kommer tillbaka snart! Man kan ju undra hur det ska gå nästa vecka när Isabelle åker bort i tio dagar. Lite taskigt och egoistiskt att bara lämna oss så där lär jag ju säga! Tur att jag har min Anna här hemma iallafall!

Jag har egentligen en miljon grejjer jag måste göra nu, jag har tenta på måndag, en promotionplan som ska lämnas in på tisdag och en sport task som också är till på tisdag. Vet inte riktigt var jag ska börja så jag gör det enda rätta och skjuter upp det lite till och tar en liten stödvila..

Just ja, nåt har hänt med min mobil för den går inte att prata i längre, mikrofonen verkar ha gett upp hoppet om livet. Det är ju rätt drygt faktiskt..

På måndag i skolan ska jag försöka lägga in lite bilder, det funkar inte så värst bra när jag försöker här..


Motivation sökes!

Motivation sökes!
Jag är en glad tjej på 23 år som för tillfället studerar en termin i Australien, jag gillar lugna hemmakvällar och långa promenader på stranden. Nu söker jag min framtida livskamrat, motivation, så om motivation är ditt namn, ring mig!

Idag har jag då inte jobbat ihjäl mig direkt. Är så väldigt omotiverad till plugg, jag har däremot städat här hemma och tittat Greek, precis vad jag har tid med faktiskt. Måste verkligen ta tag i mitt liv inom de närmaste fem minuterna, för det här går då rakt inte för sig!

Igår var det väldans kul iallafall! Jag och Isabelle va i skolan och pluggade så skulle jag möta upp Anna S och hennes pojkvän David, som är här på besök, för en mysig liten fika. Vart Unibar och lite öl istället, jättebra idé faktiskt! Senare drog vi på mexikan bingo igen som iofs var reagge den här veckan också. Jag vann inte en enda gång den här gången heller, börjar ana ugglor i mossen.. Men kul var det ju. Vi var till Waxys efter för där är det grymt på onsdagar, kasst med folk men gratis drinkar för tjejer innan tolv, utmärkt för oss fattiga studenter! Sen vart det Fiddlers för där är det liveband, och det älskar ju jag nåt hemskt mkt! Jag, eller vi, är nog irländsk ändå eftersom vi bara hänger på irländska pubar.. För övrigt så har jag blivit grym på att dricka öl så lär jag mig inget annat här så har ju iallafall lärt mig det efter en termin i Australien!

Just ja, jag tänker på broder Johan varje dag i skolan för tillfället för det sitter skyltar uppe om nån harmony week på väg till min class och det låter ju då verkligen som att det skulle vara hans vecka, säger då det Johan, harmoni!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_196000362.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_196000362.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_196000449.jpg" class="image">


.

Lite uppdelning på bilder, tjaffsigt som vanligt..


Sa han sharks?! Sharks!!

Igår på stranden hände grejjer ska ni veta! Anna S, Isabelle och jag låg nere på stranden i godan ro, vi skulle plugga men allt var så perfekt och skönt så vi bara mös på.. MEN så plötsligt började det hända grejjer i paradiset! Lifeguardsen kommer körande ner till vattnet i sin bil och pratar i högtalarna precis nedanför oss. Vi hör klart och tydligt att dom har sett två sharks ute i vattnet. Panik utbröt i vårt lilla läger, men vad vi kan se så är det bara vi som drabbats av detta och folk går inte ens upp ur vattnet. Men Isabelle har förklaring på det, för hon hade hört att dom sa att hajarna var långt ute och man därför inte skulle simma längre ut. Vi tänkte att ja men dom är väl kanske van vid detta men det är då rakt inte vi så vi kom fram till att vi lär ju gå upp och fråga om det här, så Isabelle och Anna S tog på sig uppgiften och traskade med bestämda steg upp och frågade om dom verkligen sa sharks och varför man då inte går ur vattnet. Dom skrattade lite och förklarade att näe det var inga sharks, det var två surfare som var lite långt ut bara så det var dom som inte skulle simma längre ut.,Så lite panik i onödan, dom måste lära sig att artikulera lite bättre när dom pratar lär jag säga, är ju tydligen hemskt lätt med missförstånd annars..


Bakis bakis hemskt mkt bakis

Oj oj idag leker inte livet kan jag meddela, herregud vad jag är bakis! Jag fick tvinga upp mig själv nyss runt halv ett. Jag tänkte att jag går ner till poolen och tar ett dopp och en iskall cola, när jag kommer ner börjar det regna och det är skitkallt men jag tänkte, jag härdar och badar ändå så får jag iallafall en cola. Men näe du för colan var slut, men hittade en light så det var ju bra ändå. Så nu sitter jag här och håller på att frysa ihjäl med en pissljummen cola light, idén vart inte riktigt lika bra som tänkt. Livet är för tillfället ingen dans på rosor om man säger så, det är taggigt värre..
Igår däremot var det hemskt kul! Vi var hemma hos Anna S och company och grillade och förfestade med hattar och grejjer innan vi drog till Waxys. Vart rätt sent och blött vilket jag skulle mörda för att ändra på idag, näe nu är jag ju alldeles för negativ, vad trökigt det blev, det var ju lätt värt det, vi hade ju faktiskt hemskt kul!





https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_195402842.jpg" class="image">


Mexikan blev reagge

Vår mexican bingo var hemskt rolig, den visade sig iofs vara reagge bingo men ack så kul! Fast jag vann inte en endaste liten gång, lite orättvist lär vi ju kunna överens om att det var. Vi unnade oss till med att svälja ner tequilan ned lite äkta svensk päroncider!
Igår hade jag en väldigt bitter dag men som tur var gick det över efter lite tacos och obe tree hill terapi med Anna, ett samtal med min kära mor och far men framförallt efter ett väldans efterlängtat samtal med Emma, det var då verkligen på tiden!
Idag skulle vi ju gå på karaoke men verkar inte bli nåt med det inte. Vi har kommit fram till att vi får välja idag eller imorgon och vi beslutade oss för att imorgon, det är vår dag det. Det är ju så illa att vi faktiskt har lite skolgrejjer som vi lär slänga ett öga på lite då och då, oflyt.. Vi får nog nöja oss ned en filmkväll eller nåt..
Men så mkt roligare det kommer bli imorgon! Jag har precis vart tvungen att unna mig en liten stödvila, men det var jag ju för guds skull värd.


Mid term exam 1, check!

Då har jag gjort min första mid term exam! Så hemskt skönt att den är över, nu undrar jag ju lite hur den gick. Bra skulle jag nog inte säga men inye åt helvete heller. Tror nog att jag klarade den alla fall, fast när jag tror det brukar det ju iofs kunna skita sig, så ska nog inte säga nåt. Men nu släpper jag det där tråkiga för ikväll är det mexikansk bingo som gäller! Tacos och tequila, nu ska det firas/glömmas! Hemskt kul ska det bli! Nu lär jag nog börja smutta på lite vin i min ensamhet innan jag traskar över till Isabelle, annars är det en väldans stor risk att min ögon tar en stödvila och sånt har jag ju inte tid med!


Tentaplugg

Nu ligger jag vid poolen och tentarpluggar, har min första imorgon.. Kommer nog gå lite sådär har jag på känn. Men det är trots allt sol idag för en gångs skull och det tänker jag då rakt inte missa! Så lär verkligen ligga här nere trots tenta, men har iallafall boken och grejjerna med mig.
Hemskt konstigt lär jag säga för himlen är nästan helblå och ändå regnar det titt som tätt, fattar inte riktigt..

Det här ser väl inte ut som nån regnhimmel?


.

Nu var det ju en stund sen jag skrev nåt, kommer inte riktigt ihåg när det var heller så vet inte riktigt vad jag borde skriva nu.. Jag lever alla fall och mår alldeles utmärkt! Undra vad som hänt sen sist då.. Vi var ut i torsdags och lördags, var ju st Patricks day i lördags vilket givetvis var tvunget att firas! I torsdags var vi förresten på ett ställe där det bara var vi, helt perfekt, spm en privat fest men med egen dj och en jättebar! Hemskt kul båda dagarna, dock har jag väl inte pluggat ihjäl mig direkt eftersom jag ägnat lite väl mkt tid till att vara bakis. Jag och Isabelle tyckte tydligen att det var en väldigt bra idé att traska ner på stan och köra långfika och shopping i söndags när vi verkligen verkligen verkligen borde pluggat, men ack så mysigt! Vi tog till och med kort i sånna där charmiga figurer på stan, lättroat var det där.. Jahapp inte vet jag vad jag ska skriva, ska nog uppdatera oftare för det här var ju var ju rätt drygt. Jag pratade alla fall med den lilla brodern igår, hemskt kul! Nu fattas bara den stora om han tar sig i kragen och skaffar Skype nån gång..
Nu ska jag fortsätta ha hemskt trökigt i min ensamhet här i skolan..

Isabelle, oj så söt!


En säng kommer gående

Gud vi va är grym! Vi har vart och köpt en säng idag, på tiden:) jag menar vem behöver bilar eller starka karlar när vi har typ världens starkaste armar?! Vi har alltså promenerat och åkt buss ned den lilla rackaren, duktigt av oss:) Busschauffören skrattade hemskt mkt och tyckte vi hade väldigt konstigt bagage man han kom fram till att det måste vara the swedish way att traska runt med sängar och släpa dom på bussar. Så där jag, det var den lilla skrytsessionen det.


Du är så yeah yeah wow wow!

Älskade älskade Anna! Du är då verkligen värd ett litet hyllningsinlägg! Sjuk och dan som du är så har du ändå städat hela lägenheten till jag kom hem från skolan! Och inte nog med det, min lilla husmor lagade en underbar spenat och feta paj till oss igår! Sicken tur jag har som bor med dej, du är grym! Du är för övrigt inte bara bra som husmor, du är helt okej annars också;)
Gud va bra vi har det du och jag, mitt lilla gohjärta!


Fler bilder

Några till bilder, får passa på när jag är i skolan där det är bättre internet, så lite bildbombning..


Underbara Byron!

Jag har haft en helt underbar helg i fantastiska Byron bay! Vi kom dit typ vid tio på kvällen efter en biltur med 90-tals allsång. Grym var vi! Synd för Fredrik bara som försökte sig på lite sovning, men vem kan sova med dessa vackra stämmor i bakgrunden så säg,kan verkligen inte kalla dem nå annat än vackert, så träffande ord. Vi mötte alla fall upp dom andra när vi kom fram, vi var elva stycken tror jag. Sen var det dags för utgång, sjukt kul! Vi var på nåt ställe som hette woodys. På lördagen var det stranden hela dagen medan några var och skydiveade. Så underbart, sjukt fint och jättevågor. Jag och Isabelle tänkte rida på stranden men det sket sig för det fick man tydligen bara göra på vardagar.. Typiskt! Jag, Anna och Isabelle gick hem, drack lite öl vid poolen och mös innan det var dags att promenera bort till deras hostel för barbecue, skitmysigt! Dom hade till och med en liten live gubbe som spelade Bruce precis när vi kom, sicken bra start! Efter det gick vi ut, på en massa ställen. Vi var alla fall på cheekie monkeys som tydligen är rätt känt ställe, men vi slutade på woodys den kvällen med. Jag tror inte vi kom hem före fem nån av kvällarna och sen var vi ju uppe med tuppen, inte mkt sömn där inte. Sen hade vi mysfrukost allihopa båda dagarna, super bra ställe. På söndagen skulle jag och Anna promenera upp till the light house, jättefin utsikt och tydligen Australiens östligaste punkt. Men Chris hittade oss efter vägen och skjutsade upp oss, rätt skönt faktiskt. Helt underbar utsikt! På vägen hem från Byron skulle vi stanna i Nimbin som är nåt hippieställe och rätt laglöst om man säger så. Men vi åkte fel och fel och fel så när vi väl kom fram var vi trött och ville mest hem, men rätt kul att ha vart där alla fall!
Fast att allt va helt underbart så kändes det som en dröm när vi kom hem! Vi kom fram till att herregud vad vi måste älska vårt hem när vi blir så lycklig att komma hem fast vi har vart borta i bara tre dagar som ju till och med var helt perfekta och underbara.

Lite bilder från Byron!


The keys are back in town

Vi har fått tillbaka våra nycklar!! Vilken lycka! Till och med mitt hopp hade börjat sina litegrann! Men idag fick vi samtalet vi väntat på, dom ringde från Q1 och berättade att dom hittat våra älskade nycklar som jag tappade bort för typ två veckor sen! Så glad!
Idag har vart en så skön dag, jag har vart ledig och bara tagit det lugnt. Har legat och pluggat vid poolen och runt två fick jag äntligen sällskap av min lilla Anna som vart i skolan. Äh har egentligen ingenting alls att skriva var bara tvungen att berätta om nycklarna, hemskt ointressant för er och hemskt skönt för oss!

Anna pluggar som aldrig förr! Kommer bli lätt att plugga i Sverige sen..


Nycklar, sicket projekt..

Då va det där med nycklar igen, men kan börja med att säga att det inte enbart var mitt fel den här gången! Så nu kan jag berätta.. Vi låsta ut oss igår kväll igen, vi skulle ut och äta ett gäng, så glad i hågen traskade vi ut. När dörren stängdes tittar vi på varandra och kommer på att ingen av oss har tagit nyckeln! Tänk så tokigt det kan bli! Dörren går i, väldigt dålig idé skulle jag säga. Aja tänkte jag, sånt som händer, är ju rätt van med att saker inte alltid går som det ska liksom.. Anna tog det inte riktigt lika bra men efter en stund vart det lite bättre för henne med, hon behövde bara lite Sverige tröst så läste det sig. Vi fick alla fall sova hos underbara Isabelle, så hick ju hemskt bra ändå. Imorse fick vi gå till vår mäklare för andra gången på mindre än två veckor och hämta reservnyckeln, men det funkar ju det med.. Så vart det en lite spricka i mobilen också, tappade den på toalettgolvet igår, börjar tro att nycklarna och mobilen hör ihop på nåt sätt. Förra gången jag tappade bort nyckeln så vart det ett litet hål i mobilen, konstigt det där. Tror att jag kanske skulle ta och skaffa mig en sån där gammal hederlig Ericsson, hajfenan ni vet.
Aja idag var alla fall en grym dag. Jag och Isabelle gick bara i skolan mellan 8-8.50! Sen drog vi ner på stranden, men oj sicken blåst! Det gick då inte alls så vi har legat vid poolen och pluggat hela dagen, inte så tokigt det heller kan jag ju medge. Så nu är jag ledig resten av veckan och så blir det Byron Bay i helgen! Så kul det ska bli!

Hur svårt kan det vara att hålla reda på det här lilla otyget?!


Nästan en kompis

Japp då var jag ensam igen.. Jag är i skolan och väntar på tutorial nr 2. Jag har faktiskt hittat en kompis, lite kompis alla fall. Jag träffade henne på min första föreläsning förra veckan men då hade hon inget val, jag hängde efter henne som en svans hela dagen så jag tänkte att hon nog ångrade sig som satt sig bredvid mig! Men idag hände det! Hon letade upp mej och satte sig med mig helt frivilligt, den ni! Och då är hon ändå från Kanada så, så värst kul kan det ju inte vara för henne med min stapplande engelska. Men hon tyckte till och med att jag skulle försöka byta tutorial 2 till samma som henne. Som det är nu så har vi 3 av 4 föreläsningar ihop idag. Hon heter Anette förresten.
Det är förresten lite svårt det där med att träffa folk än, vi sitter liksom bara i en föreläsningssal med typ 150 pers, men den här veckan börjar tutorials som är lite mindre och mer praktiska föreläsningar så då kanske det hår bättre:p
Men nu sitter jag alla fall helt ensam i världen med min chili con carne.


Lägenheten

Vår älskade lägenhet! Lite bilder och om ni inte tycker den är underbar så är det bildernas fel inte lägenhetens! Sen är det två bilder på Annas lilla plaskpool som för tillfället är hennes säng eftersom vi inte riktigt hunnit köpt en till henne än.. Hemskt kul för mig att se, kanske inte lika kul för hennes rygg.. Poolbilden är från våran gamla lägenhet, inte riktigt lika flashigt nu eftersom vi bor på första istället för nionde våningen..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_192333021.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_192333021.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_192333636.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_192333974.jpg" class="image">


Får det lov att vara lite ris?

Sådär ja, kokade lite ris på kvällskvisten, gick utmärkt faktiskt..


Trååååååååk!

Idag har vart en rätt tråkig dag lär jag medge.. Hemskt tråkig skulle man också kunna säga! Jag är fortfarande sjuk så har inte kunnat gjort så mkt. Anna har vart borta hela dagen också så är ju ännu tråkigare! Men jag har alla fall pluggat lite och städat lägenheten. Så nåt nyttigt har jag ju gjort:D Men sicket projekt det var, jag hittade ingen mopp eller nåt liknande så när jag skulle tvätta våra balkonger så har jag krupit runt på alla fyra och tvättat med trasa, men oj så fint det blev! Jag fick köra samma race i badrummet och köket, resten har vi ju tack och lov heltäckningsmattor. Det är inte var dag man tackar för det inte.
Imorgon går jag i skolan 8-17 så jag hoppas verkligen jag är frisk för oj vilken jobbig dag det kommer bli annars!
Undrar vad jag ska hitta på nu då, det vore ju bra om nån i Sverige kunde vakna snart så jag kunde skypa men känns som det kanske är lite tidigt att börja ringa runt nu:p Får väl se en (till) film då i väntan på bättre tider..
Adjö


Snorigt värre

Från underbart till skit. Jag är helt sjukt förkyld nu, började igår och herre Gud vad det fortsätter idag! Jag snorar och snorar och snorar lite till. Har knappt sovit inatt för allt snorande. Jag har ont i bihålorna och halsen också. Anna är också sjuk. Stackars oss! Inte nog med det, det regnar också! Kommer bli en hemskt lång och tråkig dag, klockan är bara 11 än och jag håller på att krypa ur skinnet! Nu skulle man ju verkligen vilja liggs hemma i sin egen säng och titta tv.. Det var lite för bra idag så jag behövde väl bli nertagen på jorden;) Aja det är nog ungefär nu jag borde sluta klaga. Så gjort!
Jag såg så fina bilder från Liams namngivning och Lisas 30års fest på hennes blogg. Gud vad jag skulle velat vart där men jag får ta igen tiden när jag kommer hem:D Det blir ju rätt mkt tid så lär nog flytta in, då får jag ju se Andreas alla fina fiskar hur mkt jag vill också, bra ide det där..


Underbart med en touch av förkylning

Jag har haft en sjukt underbar dag idag! Den började med att jag traskade över till Isabelle för lite frukost och sen vidare till stranden med ett litet stopp för världens godaste smoothie som vi sörplade i oss på en liggbänk efter strandpromenaden. Vi mötte upp Anna S efter det (inte min Anna) och gick vidare ner på stranden där vi var hela dagen. Jag och Anna S har spelat strandtennis vilket för övrigt visade sig att det fortfarande inte är min sport. Jag tror då inte att någon av oss kommer tävla i den inom den närmsta framtiden om man säger så.. Vi har badat en massa och det är då verkligen är ett helt träningspass! Vi har simmat och simmat, flera mil skulle jag gissa på, med det enda resultatet att vi kom längre och längre bakåt, men kul hade vi ju alla fall! Hemskt mkt vågor och strömmar åt alla möjliga håll och kanter.. Men nu har jag blivit helt galet förkyld, det suger! Så sitter på balkongen och tycker synd om nig själv och försöker plugga, fast efter den här dagen får jag nog inte tycka synd om mig själv!
Vi var förresten ett gäng som var ut igår, rätt kul. Fast bäst var nog Jensen jag och Isabelle åt med fötterna i poolen hos henne.
Aja lär nig plugga lite igen:)


Ledig!

Jag är ledig idag!:D kul för mig lär jag säga! Jag har faktiskt äntligen fixat mitt aussie nr, på tiden kanske.
Nu har jag precis ätit världens gourmet lunch här i min ensamhet på balkongen, Anna är ju i skolan. Eller gourmet och gourmet är kanske överdrivet men jag älskar det;) det är pasta, majs sour crème och sweet chilli. Och idag lyxade jag till det med lite oliver, lyxigt värre! Haha men helt ärligt så är det skitgott och absolut det vi ätit mest här än så länge, och chilli con carne då.
Igår var vi hemma hos Isabelle och grillade och mös med ett gäng, skitmysigt! Ikväll blir det nog lite fest skulle jag gissa:)
Men just ja! Jag har jag inte berättat om min och Isabells lite misslyckade dag i skolan igår.. Vi skulle egentligen börja kl 8 med en turorial men vi tänkte usch vad tidigt så vi bestämde att vi skulle gå på den 9 istället för den var fortfarande inte full. Så vart det lite problem där på morgonkvisten då bussen inte kon eller var hemskt sen, oavsett fick vi ta en annan buss och vi kom lite sent till skolan så vi missade även den tutorialen. Men jaja tänkte vi, vi tar helt enkelt den som är 12 istället, så vi var och köpte lite böcker och åt lunch och grejja. Så såg vi att oj vad klockan var mkt så hi rusade iväg till lektionen. Det var bara det att lektionen var inte riktigt där vi trodde, så vi hittade inte dit och var så sen så vi missade alltså den med. Så vi sitter på golvet och skrattar så vi gråter och när vi äntligen tar oss samman och ska gå hittar vi först inte ut eftersom ingen av oss kom ihåg om vi gått upp eller ner för att komna dit vi var, måste sett hemskt förvirrat ut.. så vi var alltså i skolan från 9 till 16 och lyckades bara hinna med en lektion på eftermiddagen, lyckat.. Men roligt hade vi!;)
Men nu jävlar ska jag bli brun så nu ska jag ner till poolen.
Over and out!


RSS 2.0