Så tråkigt!

Sitter här i min ensamhet och väntar på föreläsning, hemskt varmt är det och jag är nå helt fruktansvärt törstig! Usch vad tråkigt. Och Anna är ledig idag min lilla lyxlirare, det enda som tröstar är att poolen är stängd så hon sitter också och svettas! Näe då Anna, lider lite med dej med;) Vi har det då inte lätt:p


Nycklar+Ida=dålig kombo

Jahapp så då är det klippt igen, blir så trött på mig själv ibland lär jag medge.. Jag är utelåst igen, jag börjar tro att jag har en mindre liten hjärnskada eller åtminstone en släng av alzheimers. Igår när jag låste ut mig var alla fall Anna hemma så jag kunde ringa ner henne och bli insläppt, men inte idag inte. Nu är jag alltså utelåst igen. Jag skulle gått i skolan hela dagen idag så jag gav mig av runt sju imorse medan Anna sussade så sött, eftersom jag råkade tappa bort en av våra nycklar i lördags så lämnade jag den andra hemma till Anna. På föreläsningen fick jag reda på att båda mina tutorials börjar först nästa vecka vilket innebar att jag inte hade någon föreläsning förrän kl 15. Yes tänkte jag så gick jag lycklig och glad och satte mig på bussen hem, för vad skulle jag göra i skolan i fem timmar.. Inte förrän jag hade hoppat av bussen och var typ tjugo meter hemifrån kom jag på att jag inte hade någon nyckel. Och eftersom frugan min är hemskt ordningsam och duktig så hade hon låst väldigt noga om sig innan hon gick. Men så tänkte jag jaja jag kan väl sitta och äta min matlåda med fötterna i poolen, men näe, då är den stängd idag. Så nu sitter jag i min ensamhet nere vid barbequeområdet och äter min matlåda och har helt otroligt trökigt! Det är typ två timmar till jag kan åka igen, what to do? Jag har ju iofs inget internet så kan inte lägga upp det här men jag kan ju gå runt och leta wifi, om ni har läst det här har jag antingen tagit mig i kragen och gått och letat eller så är jag i skolan igen och har bara suttit kvar och ugglat. Jag som hade tänkt att jag skulle passa på att göra en massa hemma innan jag skulle åka tillbaka, men icke!
Det regnar ju alla fall inte idag och det är ju hemskt bra!
Förresten! Jag var ju på surftävling igår! Skitcoolt! Det händer ju inte direkt var dag lär jag säga. Det var tydligen nån worldtour tävling så om jag hade känt igen någon surfare hade han/hon garanterat varit där igår. Det var skitmycket folk, bra väder och bra sällskap, med andra ord en grym dag! På kvällen var vi ut och åt på ett ställe som heter vapiano som tydligen finns i bland annat Sthlm också, man fick välja pasta eller pizza så gjorde dom ordning maten när man tittade, grymt!
För övrigt är det skitkul att skolan börjat, jävligt spännande och rätt skönt att få lite rutiner. Känns som det är först nu våra liv börjar här, innan har vi bara haft semester, inte för att det har vart allt för tokigt iofs.
Okej, tar tillbaka det där om att det inte regnar, för det gör det nu, snabba omslag ska ni veta!
Förresten så fyller världens bästa mamma år idag, jag hoppas att ni där hemma kramar och grattar henne en massa från mig! Önskar verkligen att jag var hos henne idag. Älskar dig mamma!


Nyckelknippa 1 borta..

Jahapp, vi hann da inte bo manga dagar i ny alahenheten innan det hande en liten olycka.. Jag rakade tappa bort nycklarna till lagenheten i natt och vara extra nycklar var kvar inne, perfekt med andra ord! Sa jag var pa efterfest fram till kl 10 imorse for att fordriva tiden till receptionen oppnade vilket inte ens hjalpte for dom kunde inte oppna dorren anda.. Sa jag fick springa fram och tillbaka hela formiddagen och leta maklaren sa han kunde oppna, det var verkligne precis vad jag ville en san morgon.. Nar jag gick fran maklaren sa han att vi ses snart igen nasta gang du tappar nyckeln, fattar inte alls vad han menar med det?! Men men till slut loste sig allt alla fall, eller nastan allt kan man ju kanske saga eftersom var ena nyckel fortfarande ar borta. Men det lar nog losa sig det med.. Underbara morgon och formiddag med andra ord! Kan ju meddela att efter det har vi inte gjort allt for manga knop har inte. Vi har alla fall tittat pa the notebook och suttit och grinat en skvatt till den. Nu ska vi mota upp lite folk for en fika :) Och mamma och pappa hemskt var ni var dalig pa att svara pa skype, jag ville ju Adam och Sara men icke!

Tungt och 3 meter arm

Oj vad vi har handlat idag, duktigt av oss lär jag säga! Som vi släpade grejjer på bussen, vi hade varor på ryggarna, magarna, armarna och i händerna, måste sett hemskt charmigt ut skulle jag tro. Har nog en si så där 2-3 meter långa armar och ryggskott, skulle kunna sammanfatta med att vi numer har ont i absolut varenda liten kroppsdel. En liten helkroppsmassage nu vore då inte fel, men sån lyx har vi då inte råd med.. Så näe, då väljer vi istället att börja skura badrummet tio på kvällen. Eller vi och vi är kanske lite fel eftersom jag sitter i soffan och käkar godis nedan Anna skurar:p Men sicken rolig nyhet ned den lille bebis prinsessan förresten, lite ner info skulle jag allt vilja ha..

Mer bilder

Från barrundan, stranden, poolen uppifrån vår balkong, barrundan igen och en lycklig Anna som precis hittar starbucks:)


Två till små rackare

Första dagen på stranden och första utgången:) nu kanske det blir lite bildbombning, vi får se..


En liten utsiktsbild

Helt plötsligt funkade det med bilder från telefon men där har jag bara en på utsikten från vår balkong, eller rättare sagt vår ex balkong! Flyttade från den imorse, till lägenheten 8 våningar under:p men det funkar fortfarande inte från ipaden men då kanske det löser sig nångång med:D


Skolan!

Sicken forvirring allt ar! Men nu sitter jag och Anna alla fall i skolan och forsoker ordna lite grejjer, det gar bra for henne men som vanligt lite samre for mej. Men nan gang loser det sig ju sakert.

Vi ska atminstonde till K-mart och shoppa lite till varan nya underbara lagenhet alldeles snart,:D Men det ar ju om vi hittar ut fran skolan, for herregud sa stor den ar! Vi ska aven forsoka hitta dit vi har vara forsta forelasningar pa mandag, det kan ju bli ett projekt.. Va drygt allt blev nar de dar sista rackarns bokstaverna i alfabetet inte finns.

Ikvall tror jag vi ska hem en svang en svang till Hanna och Isabelle pa lite forfest och mojlig utgang:) Hemskt kul ska det bli. Men vadret ar skit har idag och det bara regnar och regnar, inte blir man na brun da inte! Jag har till och med en langarmad troja till mina shorts idag, tungt liv lar jag saga..
Kanns ratt skont allt borjar ordna sig lite nu, vi har ju alla fall nagonstans att bo, kanns ju som en ratt klar fordel:D Och skolan borjar pa mandag ska bli sa spannande och lite lite laskigt ocksa.. Aja nu ar det nog dags att traska harifran :)

Lägenhet!

Äntligen har vi hittat en lägenhet!:D igår gick vi oavbrutet i 6 timmar och letade lägenhet utan att nåt hände mer än att Anna och jag vart en aning deprimerad, vi hittade bara äckliga och snuskiga lägenheter som kostade skjortan, typ det dubbla mot för Sverige! Det var även extremt varmt och kvavt så jag svettades nog mer än någonsin förr, det gjorde ju inte direkt upplevelsen med munter och lyckad:p men tack Gud för vår pool som väntade så lydigt och inbjudande på oss när vi kom hem. Men idag hände det, vi hittade den, vi hittade vår lägenhet! Den ligger i samma hus som vi bor nu men 8 tr under så vår havsutsikt är numer historia, men glad är vi ändå för lägenheten är helt underbar! Lite dyrare än planerat men men sånt är livet, det blir ju alla fall hemskt  lött att flytta:D Idag ska vi ta farväl till vår utsikt och äta fajitas på balkongen..
I lördags var vi förresten ut första gången i Surfers och broadbeach, riktigt kul! Vi var ut med ett gäng svenska tjejer. Just ja, skolan också ja, dit var vi första gången på nån genomgångs grej i måndags, och det ni vad?! Det finns en bar i skolan! Det är ungefär vad jag upptäckt där än, lär nog gå dit och leta reda på nåt annat nån dag snart också för skolan är gigantisk så det kan nog bli en lätt förrvirring första dagen annars.. efter det var vi på en liten barrunda som va så kul så!
Har lite problem med internet än men löser sig säkert nån gång och bilder verkar det ju som att ni aldrig får se, men vem vet, plötsligt händer det! Kanske alla fall..
Det har till och med gått rätt bra med hemlängtan, jag har iofs bara vart borta en vecka, men den jag hade blev alla fall bättre efter att jag fick skypa med min lille mamma!
Nu är det nog lite pooldags så vi hörs!

Utelast!

Jag har last ut mig fran mitt rum.. Det ar inte ens bara rummet jag last ut mig fran, jag kommer inte ens upp till min vaning! Jag vara bara lite chokladsugen sa tankte kopa det och satta mig en svang vid poolen medan Anna sov, men det sket sig ju sa nu sitter jag overgiven i en tom reception pa ett hotell utan trappor.. Hur kan det inte finnas trappor?! Jag far val sitta har till det kommern en vanlig sjal som ska upp till min vaning.. livet leker!

Bilder?

Jag har inte riktigt fattat hur man lägger in bilder, om jag kommer underfund med det någon gång så kan ni ju få se en bild eller två..  För övrigt har vi inte internet heller så sitter utanför McDonalds och snikar deras wifi.. Förvirringen ärstorflr tillfället men löser sig säkert snart..

Äntligen framme!

Yes då var vi äntligen på plats! Mycket möjligt att vi precis genomfört världens längsta resa, tur att jag inte har problem med öron och grejjer för tänk vad ont det hade gjort, vi lyfte och landade fyra ggr.. Tog väl en sisådär 35 timmar men det var det värt för vid två-tiden var vi äntligen framme!:D
Vi bor skitbra, på nionde våningen med havsutsikt, det duger i krig om man säger så!
Jag kan ju säga att vi inte har gjort allt för många knop idag, helt slut efter resan. Känns lite som jag blivit överkörd av ett tåg eller åtminstone av en väldigt stor lastbil efter alla timmar av olika hemskt osköna ostkrokeställningar. Men vi har i alla fall hunnit vart ner och gått en sväng på stranden, vart ner och ätit och handlat lite frukost, mer blir det nog inte idag. En film på balkongen om vi mot förmodan orkar hålla oss vakna.. Vi har fullt upp imorgon, eller får jag bestämma så blir det nog bara stranden men något nyttigt borde vi kanske ta tag i också..

Mitt första inlägg!

Jo ni, tro det eller ej men jag har skaffat en blogg! Jag som knappt uppdaterar Facebook.. Men om det är någon gång man ska starta en blogg är det väl när man flyttar ett halvår till andra sidan jordkloten, närmare bestämt Gold Coast Australien!:D så ja ger det ett försök, får se hur länge det håller..
Nu sitter jag i alla fall i Abu Dhabi och väntar på flyg nummer tre mot Singapore med Anna. Så hemskt skönt och sällskapa med någon på den här mastodontfilm resan!:D men imorgon bitti är vid framme vid slutstationen!
Nu lär jag hoppa på planet och jag fattar inte alls hur jag får in någon bild så det får bli en annan gång, hej så länge!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0