1 down 3 to go

Idag gjorde jag min första final och det gick ju inget vidare, men ändå, skönt att få den överstökad! Nu har jag bara tre kvar och sen är det slut på skola! Dom kurserna är jag redan passad i så det känns så lugnt och skönt så!

Nu är det ju verkligen helt galet hur nära det är till hemfärd! Man lär ju verkligen försöka ta vara på tiden som är kvar trots alla finals jag har kvar. Om prick en vecka vid den här tiden håller planet på att landa på Arlanda.

Undra nu vad jag gjort sen senast, det vart ju så där väldans långt igen. I torsdags var det utgång iallafall och det var skitkul, superkul förfest hemma hos Hannah och Isabelle med en massa tjejer, Fredrik och mycket svensk musik. Sen på fredagen var det lite matmys och kortspel bara. För på natten så skulle jag ju upp och kolla fotbollen, men det gick ju inget vidare. Eller alltså jag kom ju upp men resultatet sket sig ju, enda fördelen är ju att jag slipper gå upp och titta på en match 04.45 igen. Ja men just ja! Nu är jag ju alldeles förvirrad! Vi var ju för guds skull i Byron hela fredagen och hade världens härligaste dag, hur kunde jag glömma det.. Jag älskar iallafall Byron heeeeelt galet mkt!

Underbar utsikt från berget i Byron


Mys på stranden! Men en väldans massa springande surfare, vad är grejjen med att dom måste springa hela tiden?
                                                          Anna var lite sliten i benen, tur att hon                           
Alla 4 framför fyren i Byron                  har en väldigt stark och hurtig roomie
 
Vi framför östra punkten, igen..



Vad har jag mer gjort mån tro.. Jo just ja! Jag, Anna, Pernilla och Tore var ju på Movieworld i lördags! Helt galet kul! Fast vi hann bara åka fyra grejjer på hela dagen för vi fick köa över en timme till varje åk.. Men dom var så extremt roliga att det inte gjorde nåt, man glömde kön direkt. Då är de kul! Jag var supermodig jag åkte till och med en sån där bergodalbana där fötterna hänger löst, galet!

Den här jättegrejjen åkte vi! från 0-100 km/h på 2 sekunder!


Vi åkte denna charmiga grejj..

Och så här dyng dyng sur vart vi efter, men ack så kul den var!

På kvällen var vi ut igen, vi förfestade lite hemma och sen drog vi till Broady och hade skitkul!
På söndagen vart det bara plugg vid poolen för mig och på kvällen vart det en jättelång powerwalk med Anna S och sen filmmys med Emelie hemma hos henne. 
Måndag var bara plugg, plugg och lite plugg eftersom jag hade exam imorse. Sen vart det en liten prommis men den vart hemskt liten för jag hittade en så söt liten katt (den andra jag sett här) så den var jag ju tvungen att sitta och mysa med.

Nu ska vi grilla lite lunch och sitta och mysa vid poolen så nu lär jag dra, tack för mig!

Springbrook National Park

Jag, Anna, Pernilla och Tore har hyrt bil så idag drog vi väg till en nationalpark, Springbrook. Lite motvilligt kan jag ju medge, tänkte lite som så att hur kul jan det vara att gå och titta på träd i en skog. Men nåt annat än surfers kan ju faktiskt va kul att se så jag följde ändå. vi började med fika så så långt var ju allt alldeles utmärkt, men så gjorde jag ju misstaget att läsa i nån guidebok och självklart så gick jag ju direkt på ormkapitlet. Oj sicket misstag! Fanns en väldans massa ormar och många av dom dödliga, det stod till och med att det fanns fler än vad man ville veta. Riktigt skönt att läsa faktiskt. Jag var ju inte direkt 100% avslappnad under resten av dagen kan jag ju erkänna. dom rackans kunde ju vara överallt, i träd fanns det tydligen både bruna och gröna ormar, i och runt vatten fanns det dödliga och blinda ormar och på stigarna fanns det enligt damen på cafét ormar som ville värma sig. Kändes ju helt hopplöst, men sörrni, inte en orm så långt ögat kunde nå på hela dagen. Iofs så lyfte inte jag blicken från marken i stort sett en enda gång av rädsla gör att trampa på en rackare eller se nån hänga och dingla i ett träd, sicken skräck! För övrigt så stod det förresten i guideboken att när det börjar bli kallare så va ormarna tuffare också och inte lika villig att hålla sig för sig själv, mkt lugnande bok faktiskt..
Men vi såg inget djur alls, lite tråkigt. Fast på vägen hem så såg vi en död känguru, det la ju iofs lite sordin på stämningen. Men ändå min första vilda känguru! Lite tråkigt att den blivit påkörd och dödad först bara..
Sen trodde jag att jag såg en giraff också men det var tydligen en uppstoppad dinosaurie. Vem har en sån i en hage liksom, hade ju vart troligare att kossorna hade en giraff kompis, men icke.
Men det var iallafall en supermysig dag och det var fint, åtminstone på det andra stället vi var på där det var nån natural bridge.
Imorgon skulle jag hängt med till nåt berg men lär nog vara hemma och plugga istället, tråkigt men välbehövligt..


Grattis hjärtat!

Grattis mitt älskade vackra hjärta på 23-årsdagen! Vi syns på 23 år och två veckors dagen!


Det vart lite tokeri

Va konstigt det blev för jag avslutade med ren och skär stolthet och där skulle det vart en bild men så kom den inte med. Sicket tok det kan bli.. Det car iallafall en bild på min super prestation i plump så rätt ointressant. Så jag skiter i att lägga upp den igen.


En helg

I fredags vart det en väldans lugn och skön kväll. Det vart en liten kvällspromenad med Anna S, Emelie och Johanna på. Det skulle vara en powerwalk men vart väl inte alltför mkt power kan jag ju medge.. På vägen hem bytte vi ut Anna S mot Isabelle och drog hem till Emelie och Johanna och tittade film. Vi såg en av världens roligaste filmer, En gång i Phuket. Supermysig kväll med underbara tjejer!
På lördagen var det ju dags för Annas födelsedagsfest, väldigt roligt.
På söndagen vart det ju inte alltför många knop men en extremt skön dag. Pernilla och Tore promenerade och köpte pizza åt oss och sen mös vi på bara. På kvällen kom Alex så spelade vi plump och jag var helt galet bra! Jag plumpade bara tre ggr på hela!
Om exakt två veckor idag vid den här tiden så sitter jag och ugglar i min ensamhet i Singapore.. Helt sjukt hur fort tiden går! Jag har liksom gjort klart min termin här, galet ju.. Är inte alls redo att åka hem än! Så tråkigt att lämna det här för att åka hem och sitta och uggla i Sverige.. Men däremot är jag väldigt redo att träffa familjen. Och sen är det ju en jättefördel att jag kommer hem till sommar och lämnar vinter så blir nog rätt skönt ändå.

Ren och skär stolthet


Go shorty it's your birthday

Nu har Annas kompisar Pernilla och Tore kommit, jättegoa är dom:) Dom kom igår och jag mötte upp dom eftersom Anna var i skolan. Vi gick in och åt lite frukost på ett ställe efter stranden och sen gick vi hem och bakade kladdkaka och väntade på Anna som kom med resurserna, vin och öl alltså..
Vi bestämde oss för att hänga med ut och äta och fira några som fyllt år.
Vi var ett gäng på typ 15 personer och av dom så hade 4(!) fyllt år den här veckan, bland andra Anna.
Jag åt typ den godaste mat jag ätit i mitt liv! Det var pasta med räkor och grejjer.
Dom som jobbar där är så extremt skön, för allihopa blev bjuden på en varsin shot. När vi sitter där i godan ro så hör vi helt plötsligt hur musiken tystnar och det sätts på en ny låt jättehögt, vi tittade på varandra och funderade vad fan som händer på den här mysiga italienska restaurangen, ska dom helt plötsligt börja dunka hiphop?! Så hör vi att det är den där låten, go shorty it's your birthday we gonna party like its your birthday! Så jävla skönt av dom, dom kommer alltså ut och sjunger till låten men har bytt ut shorty mot allas namn och så har dom med sig en efterrätt med tomtebloss. Så roligt!!
Sen vart det en halv utgång och idag bara plugg. Men nu ska jag iallafall ut och promma med Emelie, Johanna och Anna S. Sicket mys!


För snygg för att inte visas

Jag måste bara lägga in den här bilden också kom jag på. Jag och Isabelle var i Robina och letade kubbspel. Vi hittade inget kubbspel men vi hittade den här, ack så roligt..


Grattis Anna!


Grattis grattis grattis grattis grattis lille Anna, du har blivit stora damen! Lyckats skrapa ihop hela 21 år, inte illa pinkat, liten har blivit stor.

Japp så idag gar vi ju såklart firat min fina roomie Anna. Supermysig dag som började med en helt underbar lunch med födelsedagsbarnet, mig, Isabelle, Anna S och Camilla. Vi åt en massa lyx som lax, brie och jordgubbar bland annat, alldeles underbart gott. Fast det började den inte med förresten, för hon hade ju faktiskt turen att vakna till min vackra stämma först, det går ju inte av för hackor inte!
På lördag, då du hjärtat, då ska du firas på riktigt och ordentligt! Så kul ska det bli!

Till middag fortsatte vi iallafall att mysa på med lax lasagne.
Efter det tittade Victor och Alex förbi och vi spelade fyrmans och så gjorde vi ett eget Med Andra Ord.
Jag är utan tvekan kvällens mästare! Jag och Anna sopade banan med dom och vann en jordskredsseger i fyrmans, 14-3.. Sen var jag och Victor totalt överlägsna i Med Andra Ord. Så själv är man obesegrad och stackars Alex innehar en ohotad sista plats.

Anna låter jättenöjd med sin födelsedag så då är ju allt som det ska!
Jag bor ju med en underbar människa som ju självklart lär ha en underbar födelsedag. Du är grym gumman!
Grattis igen!


Himmelskt

I lördags firade vi Camilla, började med restaurang och sen utgång, vi var typ 30 personer. En väldigt rolig men också väldigt spåras kväll!
Igår hade jag och Isabelle myskväll hos henne och vi inledde ett True Blood maraton, längtar till det är dags att fortsätta. Vart så väldans sent så vi mös på och jag sov kvar. Är ju numer rackans kallt om nätterna (och inland dagarna) att man gärna undviker att hå ut om man inte måste. Och på tal om det så vaknade vi till klarblå himmel och strålande sol, vilken lycka tänkte vi nu blir det solning! Men icke, dem rackarn gick inte.. Det var praktiskt taget orkan ute. När jag kom ber till min pool så blåste det så mycket att det var vågor i poolen så den svämmade över. Men jag är hård tänkte jag och la mig huttrandes och väldigt ensam där, brun ska jag bli! Gick ju inte alls, efter en si så där tio minuter var jag tvungen att kasta in handduken och åka upp till lägenheten och balkongen..
Ikväll var jag Annax2 Isabelle och Monica på Max Brenner Chocolate Bar. Inte illa pinat kan jag säga! Allt var choklad! Underbart med andra ord! Vi tog iallafall choklad fondue med massa jordgubbar, bananer, marshmallows och banankaka att doppa, vi tog även en belgisk våffla med glass, jordgubbar, banan och choklad förstås. Himmelskt!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298115.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298860.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298860.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298860.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298860.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298860.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298860.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298860.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3335030/images/2012/pic_205298860.jpg" class="image">


En massa mys

Igår var det födelsedagsmys hos Camilla. Vi åt underbar lax lasagne, Anna S specialitet,drack lite bubbel och åt tårta och lekte väldigt mkt med ballonger. Det var verkligen supermysigt men imorgon blir det ännu mer firande av Camilla:) hon fyller ju faktiskt 20 bast, stora damen!

Idag har jag och Anna haft myskväll hemma. Vi har ätit tacos, pratat och tittat film, och haft ett litet snabb besök av Anna S. Perfekt kväll med min lille roomie:)

Helt sjukt hur fort tiden går, om 26 dagar landar jag på svensk mark. Konstigt, tråkigt, skönt, ja sådär lite av allt faktiskt.. Värdelöst att lämna allt och alla här men ska ju bli skönt att träffa dom hemma ändå. Det blir väl bra hoppas jag.

Näe nu är det nog, jag vill ha sol sol sooooool!
Jag har ju inte åkt till andra sidan jorden för regn.
Så här ska det ju se ut.


RSS 2.0